Categoria de produse

CREATORUL (CHINA) TECH CO, LTD.


Departamentul vânzări dincolo de ocean


Persoană de contact: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24 oră)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Birou Add.:6 / F, bloc C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, provincia Guangdong, China 518072


Fabrica adiţională: 5/F, Building 8, Zhongyuntai Technology Park, 1 Tangtou Road, Tangtou comunitare, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Acasă > Stiri > Conţinut

Cum se instalează un cititor de cartele inteligente

Creatorul (China) Tech Co, Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Cititor de Smart este acum foarte popular card reader, aceasta se poate face pentru cele mai multe dintre probleme de scriere/citire smart card, conservare, înregistrările şi aşa mai departe, pentru aceste instrumente trebuie să nevoie de o bună parametrizare:
Primul rând, procesul de instalare: cititor de instalare asigura nivelul de aparat, deoarece mai târziu doriţi să vă conectaţi şi teste, asa ca primul pas pentru a se asigura că instrumentele.
Al doilea, conexiune cititor: cititor de smart card conectat la sistemul informatic, deci interfaţa de conectare a interfaţa USB şi cititorul trebuie să fie conectat, şi a instala software-ul.
Trei funcţionează testele, cititor: cititorul conectat la sistemul informatic, în general, pot fi aplicate, dar doriţi să testaţi, cititor de smart card test este de lucru corect.
În plus faţă de paşii de mai sus, unele instrumente sunt necesare pentru a instala un driver specific la spre work propriu. Deci ai nevoie pe calculator conectat cititor instalează driverul necesar, el părea să aibă un pic de probleme. Lotus serie smart card reader cu USB drive, conectaţi în model, eliminând necesitatea pentru a instala driverul necazurile.