Categoria de produse

CREATORUL (CHINA) TECH CO, LTD.


Departamentul vânzări dincolo de ocean


Persoană de contact: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24 oră)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Birou Add.:6 / F, bloc C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, provincia Guangdong, China 518072


Fabrica adiţională: 5/F, Building 8, Zhongyuntai Technology Park, 1 Tangtou Road, Tangtou comunitare, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Acasă > Stiri > Conţinut

Ecranul Crystal Liquid de pe ecranul LCD are cititor de carduri IC mai rapid, mai fin

Creatorul (China) Tech Co, Ltd | Updated: May 16, 2018

Un cititor de afișare cu cristale lichide, care permite utilizatorilor să efectueze plăți cu un val rapid al unei cartele IC, pe 5 aprilie (furnizat de Sharp Corp.)

Sharp Corp. a dezvoltat un cititor de carduri cu cristale lichide super-netede și rapide (LCD), care permite utilizatorilor să plătească pentru articole cu doar un val rapid de carte, a anunțat compania la 5 aprilie.

Gigantul de electronice dorește să instaleze noul display la casele de marcat și la automatele de vânzare și este în prezent în negocieri cu mai multe companii despre introducerea tehnologiei.

Telefoanele inteligente cu funcția de portofel mobil "Osaifu-Keitai", precum și cartelele IC acceptate în transportul public și în magazine, schimbă în prezent informații cu cititoarele la distanțe de până la câțiva centimetri prin utilizarea undelor radio wireless.

Acești cititori au antene metalice încorporate, dar când Sharp a încercat să construiască antenele în LCD-uri, au ascuns ecranele.

Sharp a depășit problema utilizând antenele super-subțiri și atașându-le la LCD-uri, creând un afișaj sensibil și rapid, fără a compromite aspectul.

Vă rugăm să ne contactați pentru a obține mai multe informații despre cititorul de cartele IC .