Categoria de produse

CREATORUL (CHINA) TECH CO, LTD.


Departamentul vânzări dincolo de ocean


Persoană de contact: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24 oră)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Birou Add.:6 / F, bloc C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, provincia Guangdong, China 518072


Fabrica adiţională: 5/F, Building 8, Zhongyuntai Technology Park, 1 Tangtou Road, Tangtou comunitare, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Acasă > Stiri > Conţinut

ToneTag, un furnizor de soluţii de plată Contactless, primit $ 1,3 de milioane în Capital de risc

Creatorul (China) Tech Co, Ltd | Updated: Jan 18, 2018

Potrivit unor surse mass-media străine, struţ venture media înţelege că ToneTag, un furnizor de soluţii de plată contactless, a anunțat că a obținut o investitie de capital de risc $ 1,3 de milioane la tropicale Star Limited.


Până în prezent, societatea are finanţare totală a depăşit 2,3 de milioane de dolari SUA.


Struţ Venture Media aflat, de asemenea, că ToneTag se concentrează pe tehnologie contactless de plată mobil şi se concentrează pe tehnologiile NFC si QR code. Pentru a îmbunătăţi sale de serviciu, ToneTag a încheiat un parteneriat cu un număr de bănci locale şi digital portofel companii pentru a permite tranzacţii prin intermediul telefoanelor mobile, POS maşini, cititor de carduri şi alte dispozitive non-conectat.


Cu toate acestea, în timpul fazei de punerea în funcţiune, compania găsit QR code scanare nereuşita la o rată foarte mare de 40 %, astfel încât au simţit că ar fi mai eficient de a utiliza non-drop tehnologie.


Utilizatorii pot folosi acum tehnologia ToneTag pentru a retrage numerar de la ATM-urile băncii şi au libertatea de a alege dintr-o varietate de canale de tranzactionare, cum ar fi portofele digitale sau Banca aplicaţii mobile - şi cel mai important, are doar trei secunde pentru orice tranzactie de transfer efectueze.


Este raportat că ToneTag pe de afaceri a acoperit mai mult de 250.000 comercianti non-a lega drac, şi începând cu noiembrie 2016, platforma are acces la peste 18 de milioane de dispozitive de consum.