Categoria de produse

CREATORUL (CHINA) TECH CO, LTD.


Departamentul vânzări dincolo de ocean


Persoană de contact: Ms.Yiko Lei


Tel: +86-755-26710992


Fax: +86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24 oră)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Birou Add.:6 / F, bloc C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, provincia Guangdong, China 518072


Fabrica adiţională: 5/F, Building 8, Zhongyuntai Technology Park, 1 Tangtou Road, Tangtou comunitare, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China

Acasă > Stiri > Conţinut

Care sunt cele mai frecvente utilizări pentru cititorii de carduri inteligente?

Creatorul (China) Tech Co, Ltd | Updated: Jun 13, 2018

Cititoarele de carduri inteligente sunt disponibile fie în contact, fie în contact sau într-o combinație de modele de contact și fără contacte.

Contactați cititorii de carduri inteligente care necesită introducerea manuală a cardului în cititor de către utilizator. Această aplicație este utilizată cel mai frecvent pentru aplicații care necesită mai multă siguranță, cum ar fi ID-urile guvernamentale, tranzacțiile de comerț electronic, ID-urile campusului, securitatea rețelei, vending, planurile de masă, loialitatea, banii electronici și cardurile de sănătate.

Cititoarele fără cartele inteligente funcționează cu o frecvență radio care comunică atunci când cardul se apropie de cititor. Cardul nu trebuie pus fizic pe sau în cititorul real. Cititoarele de cartele fără contact oferă o mai bună comoditate și viteză de a nu trebui să introduceți cardul într-un cititor. Cele mai frecvente aplicații pentru cititoarele de cartele fără contact includ accesul la uși și facilități, pașapoartele electronice, parcarea, vending și tarifele de taxare.